De Puppy Academie
de opvoeding van je hond begint hier...

Over ons

Hallo allemaal ik ben Kim Fiekers,
Ik ben woonachtig in het Zuid Limburgse Beek, samen deeltijd met mijn vier kids. Ik ben als logopedist en dyslexie- en rekenspecialist werkzaam op verschillende scholen binnen LVO.
Ik ben al sinds 2005 actief als hondenopvoeder.

Lesgeven op de hondenschool doe ik het liefst op alle niveau’s van onze klassen. Ik geef puppytraining aan de kleuterschool, basisschool, middelbare school en hogeschool. Zelf heb ik de benodigde opleidingen gevolgd en sta graag voor de klas.

En uiteraard hebben we zelf ook een hond: Koda, een uit de kluiten gewassen Old English Bulldog. Een grote jongen met een klein hartje. En natuurlijk onze Liffy ook een oldie.


En ik ben Ben Janssen,
Samenwonend met Marinka in Berg aan de Maas.
Gepassioneerd, een beetje gek en soms zo speels als jullie puppy. Werkzaam bij De Puppy Academie heb ik het mooiste beroep van de hele wereld.
Elke dag mag ik in de buitenlucht met de viervoeters aan de slag. Of het nu lesgeven is op de kleuterschool, middelbare school of in "gymzaal" met baas en hond, alles is voor mij een feest.

Ons doel is niet alleen het lesgeven, maar samen werken aan een stabiele band tussen hond en baas.
Dit realiseren we in de meeste gevallen op een snelle effectieve manier, door onze gepassioneerde manier van lesgeven.

Ons gezin wordt gecomplementeerd door Indy, een kruising Duitse herder en Shanti een Old American Indian dog.


Bijzonder onderwijs
Binnen onze academie werken we ook met kinderen en volwassenen in Zuid Limburg met een spreekwoordelijk "rugzakje".
Met behulp van honden veranderen we kleine dingen in hun manier van communicatie met hun omgeving en zetten we hun "WERELD" positief in beweging. Kleine dingen die GROOT effect resulteren, iets waar we Greutjs op zijn.
De leukste hondenlessen in Limburg.